• 21.02.2024 -
  • Sää: 0.6°C
Julkaisija: Julkaistu: 04.09.2019 17:10

Laitila ja Lukko yhteistyöhön

Laitilan kaupunki on laatinut yhteistyösopimuksen Rauman Lukko Oy:n kanssa. Laitilan kaupunki tukee Rauman Lukkoa saaden vastineeksi markkinointia sekä isännöimäänsä Lukko-TPS -otteluun ilmaislippuja. Ottelu on perjantaina 25.10. klo 18.30 Rauman Kivikylän Areenalla ja Laitilaan vuoden 2019 aikana muuttaneet asukkaat pääsevät ilmaiseksi otteluun. Bussikuljetus Laitilasta lähtee klo 17.30 kaupungintalon pihalta (Keskuskatu 30). Kyydityksen otteluun ja pääsylipun saa tekemällä ilmoittautumisen bit.ly/2jU72dB syyskuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneiden osallistumisoikeus tarkistetaan väestötietokannasta.

Yhteistyösopimuksella Laitila haluaa tukea paikallista jääkiekko-osaamista ja urheilumenestystä. Uudessa sopimuksessa mahdollistettu uusien asukkaiden huomioiminen on Laitilan kaupungille myös ensiarvoisen tärkeää. Arvommekin sen sanovat, toteaa kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen. Asukas ja yrittäjä ovat kultamunamme, ja tämä on hieno tapa toivottaa uudet asukkaamme tervetulleiksi mainiompaan Laitilaan. Ottelubussin kyytiin itsekin hyppäävä kaupunginjohtaja toivoo näkevänsä mahdollisimman monta uutta asukasta reissussa mukana. Laitilaan oli elokuun loppuun mennessä muuttanut 238 henkilöä.

Laitilaan muuttaneille kaupunki lähettää tervetulokirjeet, ja kirjeet ollaan vuoden 2019 osalta lähettämässä nyt toista kertaa. Tässä ”toisen aallon” kirjeessä kerrotaan mahdollisuudesta lähteä ottelumatkaan mukaan. Myös ne vuoden 2019 aikana muuttaneet, jotka jo aiemmin ovat saaneet kirjeen, kuuluvat kutsun piiriin ja ovat tervetulleita ottelumatkalle mukaan.

Lähde: Laitilan Kaupunki, Länsi-Suomi


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia