• 29.06.2022 -
  • Sää: 24.06°C
Julkaisija: Admin Julkaistu: 09.04.2022 22:08

Varppeen koulun ruokalan peruskorjaus toteutetaan kahdessa vaiheessa

Tekninen valiokunta kokoontui keskiviikkona 6.4.2022 ja käsitteli tuleville urakoille saatuja tarjouksia. Katuvalosaneerauksista annetut tarjoukset ylittivät talousarviossa varatut määrärahat, joten valiokunta hylkäsi annetut tarjoukset ja päätti pyytää uudet tarjoukset supistetuilla suunnitelmilla.

Varppeen ruokalan peruskorjauksen ensimmäisen vaiheen ilmanvaihto-, putki- ja sähköurakoitsijat valittiin. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan kiireelliset laitehankinnat tilamuutoksineen ja lvis-muutoksineen sekä uusi sähkökeskus liittymineen. Saneeraus jatkuu vuonna 2023 ilmanvaihtojärjestelmän ja valaistuksen uusimisella sekä jäljelle jäävien pintamateriaalien muutoksilla. Ensimmäisen vaiheen toteutukseen urakoitsijoiksi valittiin: Sähkötöiden osalta RS-Sähkötekniikka Oy, ilmanvaihtotöiden Laitilan IP-työ Oy ja putkitöiden LVI-Kuusisto Oy.

Keittiölaitehankinnoista oli sopimustoimittaja Metos Oy:ltä pyydetty tarjous. Tarjous ylitti hankinnalle varatut määrärahat ja valiokunta päätti esittää, että tarjouksen kokonaishinta 177.020,58 € hyväksytään sillä ehdolla, että tarvittavat investointien määrärahasiirrot hyväksytään kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa.

Lähde: Laitilan Kaupunki, Laitilan Sanomat


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia