• 29.06.2022 -
  • Sää: 25.06°C
Julkaisija: Admin Julkaistu: 30.03.2022 10:03

Laitilan Munamarkkinoiden 50-vuotisjuhla

Laitilan Munamarkkinat järjestetään perinteiseen tapaan viikkoa ennen juhannusta 18.-19.6.2022 Laitilan keskusta-alueella. Markkinoita vietetään kahden vuoden koronatauon jälkeen ja juhlan tuntua on tämänkin lisäksi vielä rutkasti lisää, sillä kyseessä on 50-vuotisjuhlamarkkinat. Rakastetun kotiseututapahtuman ohjelma on tänään julkaistu ja sen sisältö on jälleen hyvin monipuolinen sisältäen niin magiikkaa, imitaatiota, musiikkia kuin sambaakin.

Markkinalauantaina nähdään tunnetun mentalistin Pete Poskiparran show, jota seuraa Venla-palkitun imitaattorin Jukka Laaksosen esitys. Laaksosen kanssa lavalla kuullaan kevyen musiikin osaajaa Mikael Konttista pianon takana. Lauantaina odotetun paluun Munamarkkinaohjelmaan tekee sambakulkue Samba Carioca. Lauantain loppuhuipennuksena lavalle nousee Antti Ketonen, joka vastaa toritanssien ohjelmasta.

Markkinasunnuntai tuo jälleen magiikkaa lavalle, kun taikuri Lauri Nordberg aloittaa päivän lavaohjelman. Myöhemmin lavalle nousevat paikalliset huutokauppakuninkaat Lasse Lemmetti, Reijo Virtamo ja Jari Nummi, jotka kohtaavat leikkimielisen huutokauppakisailun merkeissä. Markkinakansa saa mahdollisuuden huutaa huutokauppakonkareiden valikoimia aarteita, ja tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Perinteinen munaruokakilpailu kisataan tällä kertaa kansallisuuksien kesken, kun virolaista, ukrainalaista ja turkkilaista ruokakulttuuria edustavat joukkueet kohtaavat.

Laitilan Munamarkkinoille ei ole sisäänpääsymaksua ja lavaohjelma on kokonaisuudessaan maksutonta. Laitilan Munamarkkinat ry toivottaa kaikki tervetulleiksi markkinoille ja yhteiseen juhlaan mukaan. Markkinoiden ohjelmaan voi tutustua: www.laitila.fi/munamarkkinat. Tarkennuksia ja tietoja oheistapahtumista tullaan sivuille vielä päivittämään lisää. Varsinaisen markkinatorin ja torilavan ohjelman lisäksi Laitilassa on Munamarkkinaviikonloppuna runsaasti oheistapahtumia, kuten Laitila Festival -musiikkifestivaali.

Lähde: Laitilan Kaupunki


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia