• 30.04.2024 -
  • Sää: 9.06°C
Julkaisija: Admin Julkaistu: 23.06.2021 15:32

Lukion rehtoriksi valittiin Kimmo Jalonen

Laitilan sivistysvaliokunta kokoontui tiistaina 22.6.2021 ja teki päätöksen lukion rehtorin viran täytöstä. Hakemuksia virkaan saapui kaikkiaan seitsemän ja haastatteluun heistä kutsuttiin FL Kimmo Jalonen, FM Joe Kuusisto, FM Jukka Taipale ja FK Matti Yrjänä. Valiokunta valitsi virkaan FL Kimmo Jalosen. Päätöksen perusteluissa todetaan Jalosen osoittaneen koulutuksensa ja työkokemuksensa avulla hyvää pedagogista osaamista sekä lukiokoulutuksen tuntemusta. Jalosen esimieskokemuksen ja hallinnon tuntemuksen kuvaillaan perusteluissa olevan viran menestyksellisen hoitamisen kannalta erittäin soveltuvat ja osoittavat kykyä sitoutuneeseen henkilöstöjohtamiseen. Jalosen kerrotaan aiemmissa virkatehtävissään osoittaneen muutosjohtamisen taitoja. Lisäksi hänen edukseen katsottiin perehtyneisyys digitaalisiin oppimisympäristöihin sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Opetuksen järjestäjän arviointi merkittiin tiedoksi

Valiokunta merkitsi tiedoksi opetuksen järjestäjän arvioinnin menneestä lukuvuodesta. Arvioinnin painopistealueiksi oltiin lukuvuoden 2020-2021 osalta määritelty mm. käyttäytymisen ongelmien ennaltaehkäisy ja huolenaiheisiin puuttumiseen yhteisten toimintamallien luominen. Koulukohtaisista arvioinneista kävi ilmi, että painopisteihin oli paneuduttu monipuolisesti ja erilaisia keinoja hyödyntäen. Esimerkiksi Laitilan kyläkouluissa on uutena palveluna ollut huolihuoltajan käynnit ja painopistettä jälki-istuntojen järjestämisestä on saatu alakouluissa siirrettyä kasvatuskeskustelujen käymisen suuntaan.

Valiokunta hyväksyi lukuvuoden 2021-2022 arvioinnin painopistealueeksi yhteisöllisen hyvinvoinnin lisäämisen, joka jakautuu neljään alatavoitteeseen. Alatavoitteet ovat osallisuuden vahvistaminen, yhteisöllisten tapahtumien lisääminen, yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittäminen ja kiusaamisen vastaisten toimintamallien kehittäminen.

“Tähän jotain tekstiä”



Lähde: Laitilan Kaupunki, Laitilan Sanomat, Länsi-Suomi


Kommentointi (0)

Vastaa

Tulevat tapahtumat

Lisää tapahtumia